Nieuws

news

Blog: betrokken in de Stedendriehoek SNP Adviseurs 08/10/20

Weten wat er in de Stedendriehoek gebeurt

Voor een accountants- en fiscalistenkantoor in de Stedendriehoek is het van belang om te weten wat er in de regio speelt. Waar houden ondernemers zich mee bezig? Wat zijn de problemen waar ondernemers tegenaan lopen? Voor veel klanten die voornamelijk uit de regio komen heeft SNP Adviseurs snel antwoord op deze vragen. Daar profiteert u als klant ook van. Daarnaast biedt het grote aantal klanten een enorm sterk regionaal netwerk.

Dichtbij en persoonlijk

Door in Twello, het midden van de Stedendriehoek, gevestigd te zijn is het voor klanten makkelijk om langs te komen en de deur staat altijd open. Voor een succesvolle samenwerking met SNP Adviseurs is communicatie van groot belang. Er worden afspraken gemaakt over wat klanten van SNP Adviseurs kunnen verwachten, maar ook wat SNP Adviseurs van klanten mag verwachten. Door te werken met een vast contactpersoon worden de lijnen kort gehouden en kan er efficiënt worden samengewerkt. Voor meer informatie over wie wij zijn ga naar over ons.

Actief zijn in de Stedendriehoek

Aanwezig zijn in de regio is enorm belangrijk als accountants en fiscalistenkantoor. Door zichtbaar en actief te zijn in de Stedendriehoek koppelt SNP Adviseurs zich ook echt aan de regio. Dit doen wij door meerdere sportverenigingen, maatschappelijke doelen en bijeenkomsten in de regio te sponsoren. Op deze manier doet SNP Adviseurs ook wat terug voor de Stedendriehoek en omgeving.

Toch vergelijkbaar met een groot accountantskantoor

Hoewel SNP Adviseurs klanten de voordelen biedt van een kleine organisatie. Beschikt SNP adviseurs over meer dan 40 werknemers en een groot nationaal netwerk dat gedurende 50 jaar is opgebouwd. Het is dan ook niet voor niets dat SNP Adviseurs als een van de weinige accountantskantoren in de regio beschikt over een AFM vergunning. Deze vergunning is verplicht voor het uitvoeren van wettelijke controles. Ook zijn de eisen aan het kwaliteitssysteem dat SNP Adviseurs hanteert daardoor nog verder aangescherpt.

Meer weten over hoe een samenwerking met SNP Adviseurs er uit kan zien?
Bel of mail ons, wij adviseren u graag!

0571 273355
info@snpadviseurs.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SNP Adviseurs

Hietweideweg 4,
7391 XX Twello
Postbus 80,
7390 AB Twello

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
weekend Gesloten